Het beste advies over hardlopen

Advies over hardlopen

Van wie zou jij het liefst een advies over hardlopen willen krijgen? Van iemand die zelf zijn hele leven hardloopt natuurlijk. Als voormalig topatleet ken ik alle facetten van het hardlopen. Ik deed mee op het hoogste niveau en heb daarbij veel hoogte- en ook enkele dieptepunten gekend. Die ervaringen zet ik graag in om jou het beste advies over hardlopen te geven. Zodat je nóg meer van hardlopen kunt genieten.

Mijn hardloopcarrière

Mijn eerste advies over hardlopen kreeg ik van mijn vader. Ik bleek een ongekend talent voor de sport te hebben. En zo behoorde ik al snel tot de betere junioren van Nederland. Begin jaren 90 kon ik op de langere baanafstanden zelfs met de snellere lopers van Europa mee. In 1996 miste ik op luttele seconden na de limiet voor de olympische 10 kilometer van Atlanta. Vervolgens stapte ik over naar de wegatletiek.

Hier sloot ik aan bij de internationale top. Ik werd nationaal kampioen op de halve marathon en op de cross. Mijn belangrijkste hoogtepunten zijn mijn nationale records op de 20 kilometer en de halve marathon. Want deze records staan nog steeds! Ook liep ik de olympische marathon van Sydney in 2000.

Hardlopen
meer dan een passie

Uiteindelijk heb ik die passie voor hardlopen al sinds ik een klein manneke was. Aanvankelijk puur om te genieten en fit te zijn. Later genoot ik van alle successen op het hoogste niveau. Als wedstrijdloper kon ik er zelfs mijn werk van maken. Uiteraard waren er ook enkele dieptepunten. Mensen in mijn omgeving gaven mij dan vaak een goed advies. Waardoor ik nu nog steeds van hardlopen geniet.

Ook hardloper?
Ik geef je graag een goed advies!

Ondertussen kreeg ik het idee om een eigen hardloopspeciaalzaak te starten. Het werd een winkel in hardloopschoenen. Zo beleef ik opnieuw mijn passie voor hardlopen, maar nu als adviseur voor iedereen die van hardlopen wil genieten. Graag geef ik dan ook iedereen die dat wil een goed advies over hardlopen. Mijn ervaring en kennis die ik als hardloper heb opgedaan zet ik daar volledig voor in. Zowel ten aanzien van producten, training als voeding. Wil jij ook een advies over hardlopen? Dan zie ik je graag in de winkel!

Wil jij ook advies over hardlopen?

Sportieve groet,
Greg Van Hest